Friday, 19 December 2008

:: I'm waiting for the Rise of the Lycans..

Lewat malam tadi aku menonton kembali Underworld I dan II. Sekuel ketiga, Rise of the Lycans pula akan menjengah di pawagam bulan Januari nanti. Semestinya antara filem yang aku nanti-nantikan. Senarai 'menunggu' yang lain;

The Day the Earth Stood Still (Dec) -sudah ditayangkan..
Seven Pounds (Dec) -sudah ditayangkan..
Bedtime Stories (Dec) -Adam Sandler yang lucu!
Revolutionary Road (Dec) -Leonardo & Kate jatuh cinta lagi..
The Curious Case of Benjamin Button (Dec) -ada apa dengan Brad Pitt?
Bride's War (Jan) -komedi romantik..
Friday the 13th (Feb) -takut tak..?
A Perfect Getaway (March) -? layan aje..
X-Men Origins: Wolverine (May) -aku peminat setiamu.. :p
Terminator Salvation (June) -tiada lagi Arnold Schwarzenegger..
Fast & Furious 4 (June) -mm, Vin Diesel pun nak cuba drift?
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (July) -comell!
Harry Potter and the Half-Blood Prince (July) -entahlah.., perlu refresh memori episod-episod yang terdahulu..

Jika mencari judul filem untuk di download, aku senang berkunjung ke laman Internet Movie Database. Pelbagai informasi terkini dan ada juga sinopsis serta ulasan bagi setiap filem. Emm, apa lagi ya cara untuk muat turun yang lebih pantas? Kini aku cuma menggunakan LimeWire.. Maaf ya, jika kelihatannya seperti aku menyokong pula aktiviti cetak rompak.. (dalam hati, "sayanglah duit nak beli yang original..hehe") ^_^

p/s: Suka menonton filem aksi/thriller di pawagam, lebih puas.

9 comments:

@t00neY r00neY® said...

hihi...pairet kah?

z@md0tc0m ^^ said...

haha ^^
sokonglah industri cetak original ^^


p/s: dh lama xbeli DVD pasar mlm sbb org yg jual tuh dh xada

diya said...

ice age!!! diya nak men-tengok itu ice age! sangat comel kan! terutama sid yang otak kosong tuh. hehehe

Ismail N said...

Macam best-best aje cerita yg mahu keluar. Tidur di panggunglah macam ni. He he..

SyrupusSimplex said...

hehe..
kadang2 kita nak citer yg worth tuk ditengok je kat cinema..

citer hollywood takpe nk cetak rompak..hahaha..kejinyer..

n kadang2 sebab malas nk keluar umah je..

Nadine Zuharra said...

@t00neY r00neY®-->hehe..tp bukan pirate yg ganas tau

z@md0tc0m ^^-->kt KL susah juga nak cari dvd pirate,tp kat Penang byk..sekeping 4 ringgit je.. :p

diya-->jom kite gi wayang tgk ice age,lg2 ade dinosaurs plak kali ni..mesti best kan..?

Ismail N--> jgn lupa bawak selimut sekali,sejuk aircond dlm tu..hehe

SyrupusSimplex-->movie yg best mmg berbaloi tgk kat wayang.. : )

-inay- said...

ehehe...sy suka juga cetak rompak...lg2 yg beli di penah rm4 shj

nuaeman said...

Cicakman ade?? haha

Nadine Zuharra said...

balik ke M'sia 27hb ni hopenye Cicakman II masih ada di pawagam..Nak tengok!! ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails