Friday, 7 November 2008

:: love~

3 comments:

SITI said...

sdeh beb!tiap kali tengok ni aku musti nangis..tapi satu la kan..hm..nape laki tu tak kasi sebelah je mata dia, so dat dia still bleh tengok pempuan tu?so same2 dapat tgk same2..hurm, probably sebab dia terlalu sayang sgt kat pompuan tu, dia nak pempuan tu smpurna la..tanpa cacat sikit pun..coz dia rasa besalah..n dia tak pentingkan ape die nak, which is untuk tgk pompuan tu, tapi lebeh inginkan kesempurnaan pompuan tu..huhu..mulianya..ada 2 option kat sini..kasi sebelah, or kedua2 skali..meh kite tgk ape kata orng ramei..eheheh

SITI said...

first time denga lagu ni kat usm..diintro oleh mmber palap aku..then aku lak intro kat bebudak kat studio aku..huuhu..meleleh2 la ayaq mata seme..paling teruk nangis pek yoke..

Nadine Zuharra said...

namenye pun cinta itu buta..(falsafah yang agak subjektif)kenela membutakan mata..hehe..tp prosedurnya,boleh ke orang yang still alive donate mata?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails